Nagykanizsa

Nagykanizsa Zala megye déli részén fekszik, a Mura folyótól nem messze. Lakosságát tekintve több, mint 46 ezer főről van szó, egy igazán barátságos és békés város hazánk délnyugati részén.

Nagykanizsa

Nagykanizsát a fővárosból könnyedén, a 7-es számú főúton vagy az M7-es autópályán közelíthetjük meg. Számos látnivalóval és érdekességgel vár minket Nagykanizsa, melyek közelében számos étterem, kávézó, park és szálláshely is található. Ezek mellett pedig február végén, március elején rendezik a már hagyománnyá vált Országos Farsangi Fánkfesztivált, amely mindig nagy érdeklődést vált ki az ott lakókból és a turistákból egyaránt.

Nagykanizsa ipari jellegét tekintve nem mondható erősnek, hiszen sok állami, vagy magánkézben lévő nagyobb céget a rendszerváltás után privatizáltak, vagy felszámoltak. Azonban ezek után számos új cég és vállalkozás jött létre a városban. Köztük az EME Kft. mely elsősorban villanymotorok összeszerelésével foglalkozik. A cég mára közel 500 főt foglalkoztat. Emellett a Pannon egyetem, a Nagykanizsai Kereskedelmi Kamara és a Kanizsai tévé is kiemelt munkáltatóként van jelen a városban. Mellettük pedig több száz kis és közép vállalkozás, akik a legkülönfélébb szegmensekben biztosítanak munkát.

Nagykanizsa városháza

NagykanizsaAllas.hu elhivatott a város cégeinek és vállalkozásainak segítésében, épp ezért minden újonnan regisztráló cégnek ingyenes és kockázatmentes hirdetési lehetőséget biztosítunk, hozzájárulva ezzel a sikeres toborzási folyamathoz és a munkaerőfelvételhez. Felületeinken hirdetési kiemelések is elérhetőek, amivel a magasabban kvalifikált álláskeresők is eredményesebben megszólíthatók. Ha a weboldalunkkal vagy hirdetéseinkkel kapcsolatban kérdése volna, keressen minket bizalommal, vagy látogasson el a segítség menüpontra, ahol további információkat olvashat.

Képek forrása: https://hu.m.wikipedia.org/wiki